diumenge, 26 de maig del 2013

Once I Was an Eagle, el nou disc de Laura Marling

Text: Ferran Nogués

Una noia que amb 23 anys fa un disc amb la maduresa de Once I Was an Eagle està fora de la normalitat. De fet ja ho estava als anteriors discos. Però si Laura Marling es movia fins ara entre un folk i un pop reflexiu, amb acompanyament de grup i puntualment vents i corda, ara fa una aposta molt valenta: guitarra i veu, acompanyada només de bateria i violoncel.

Once I Was an Eagle ha estat enregistrat en només deu dies i Laura Marling ha fet les seves parts de guitarra i veu en directe i en una única presa.

Va presentar el nou disc al conegut programa de Jools Holland i ho va fer sense acompanyament de cap tipus, ella soleta amb la seva guitarra. Repeteixo, només té 23 anys, es planta a un plató de TV (i no un qualsevol sinó el de Jools Holland), i amb aquesta seguretat, sense ni tan sols mirar la seva guitarra, fa això:



S'ha publicat un curtmetratge anomenat When Brave Bird Saved, de 18 minuts, que és com un llarg videoclip de les quatre primeres cançons del seu nou disc, Once I Was an Eagle:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada