divendres, 3 de maig del 2013

Ha mort Jeff Hanneman

Mitjançant un comunicat penjat al seu Facebook, Slayer han anunciat la mort d'un dels seus dos guitarristes: Jeff Hanneman:
Slayer is devastated to inform that their bandmate and brother, Jeff Hanneman, passed away at about 11AM this morning near his Southern California home. Hanneman was in an area hospital when he suffered liver failure. He is survived by his wife Kathy, his sister Kathy and his brothers Michael and Larry, and will be sorely missed.

Our Brother Jeff Hanneman, May He Rest In Peace (1964 - 2013)
Els amants del metal sabran valorar la pèrdua en la seva justa magnitud. Crec que no exagero si dic que Slayer eren al metal modern el que Black Sabbath eren (són?) al heavy clàssic. Rigor, austeritat, i una de les bandes més respectades a tots els nivells.

La mort de Hanneman arriba en un moment molt delicat per al grup després que Kerry King protagonitzés un lleig i fosc episodi que ha acabat amb l'acomiadament d'una llegenda de la bateria en el seu gènere, i pal de paller del so de Slayer: Dave Lombardo. Entre això i la mort de Hanneman, podem dir sense por a equivocar-nos que Slayer, si decideixen seguir en actiu, no tornaran a ser mai el mateix. Ni de lluny.

Sempre ens quedaran els dos darrers discos de la banda, fets amb la seva formació original i igual de bons que les seves grans obres de fa més de vint anys: Christ Illusion (2006) i World Painted Blood (2009).

Descansi en pau, Jeff Hanneman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada